TEMPERÓWKA DO CZEKOLADY CT-250

TEMPERÓWKA DO CZEKOLADY CT-250


Ocena klientów:

265 000,00 zł
Brutto



Ilość

PayPal

Zastosowanie:

Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do temperowania czekolady. 

W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie. 

Urządzenie do temperowania czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych. 

Znajduje zastosowanie w średnich jak i dużych przedsiębiorstwach z rozbudowaną produkcją.


Funkcje:

Rozpuszcza, temperuje, a następnie schładza czekoladę. 

W pełni automatyczne urządzenie wyposażone w mikroprocesor sterujący gorącym powietrzem do rozgrzewania czekolady chroniący przed przypaleniem.

Grzanie i chłodzenie regulowane za pomocą kontrolera temperatury.

Dokładność temperatury do 1 C.


Dane techniczne:

Wydajność: 250 kg/h

Moc: 8,3 kW

Wymiary maszyny: 1100 x 800 x 1900 mm

Waga: 580 kg


Specyficzne kody

No customer reviews for the moment.