TEMPERÓWKA DO CZEKOLADY CT-250
Ocena klientów:
Zastosowanie:
Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do temperowania czekolady.
W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie.
Urządzenie do temperowania czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych.
Znajduje zastosowanie w średnich jak i dużych przedsiębiorstwach z rozbudowaną produkcją.
Funkcje:
Rozpuszcza, temperuje, a następnie schładza czekoladę.
W pełni automatyczne urządzenie wyposażone w mikroprocesor sterujący gorącym powietrzem do rozgrzewania czekolady chroniący przed przypaleniem.
Grzanie i chłodzenie regulowane za pomocą kontrolera temperatury.
Dokładność temperatury do 1 C.
Dane techniczne:
Wydajność: 250 kg/h
Moc: 8,3 kW
Wymiary maszyny: 1100 x 800 x 1900 mm
Waga: 580 kg
Specyficzne kody
No customer reviews for the moment.
16 innych produktów w tej kategorii:
LAMOWARKA PŁASKA JUKI MF-7523-C11-B56
KRAJALNICA DO OGÓRKÓW, BANANÓW
LINIA PRODUKCYJNA DO BATONÓW Z WYPIEKANIEM
RAMIE KARTEZJAŃSKIE BRTYZQJ
MASZYNA DO CIĘŻKIEGO SZYCIA YH-691D-810
RAMIE KARTEZJAŃSKIE BRTIRUS 1000T-2400T
RAMIE KARTEZJAŃSKIE BRTYZQP
PODAJNIK DO SŁOMEK LG-50Z
SENSOR ETYKIECIARKI SL 130
PÓŁAUTOMATYCZNY DOZOWNIK DO PROSZKU HZF-B
OVERLOCK JUKI MO-6804S-0A4-150
MASZYNA DO CIĘŻKIEGO SZYCIA YH-674D-531P
ZAMYKARKA PERFUM YL Z
DZIURKARKA BIELIŹNIANA JACK JK-T781E
RAMIE KARTEZJAŃSKIE BRTR 30T-100T
