LINIA DO PRODUKCJI KAKAO

LINIA DO PRODUKCJI KAKAO


Ocena klientów:

290 800,00 zł
Brutto



Ilość

Zastosowanie:

Kompletna linia produkcyjna przeznaczona do produkcji kakao w proszku..

Funkcje:

Wypiekanie ziaren.

Kruszenie i mielenie ziaren.

Prosta obsługa.

W skład linii wchodzi:

Podgrzewacz - służy do opiekania ziaren. 

Dane techniczne:

Moc: 45 kW + 2,2 kW 

Wymiary: 2900 x 2100 x 1650 mm

Wydajność: ok. 200 kg/h 

Obieraczka do ziaren.

Dane techniczne: 

Model: GG-LP 

Wydajność: ok. 150-200 kg / h

Moc: 1,5 kW + 0,75 kW 

Wymiary: 1800 x 750 x 1300 mm 

Młynek do tworzenia pasty kakaowej

Dane techniczne: 

Model: GG 80

Moc: 7,5 kW

Zasilanie: 380 V 50 Hz 

Wydajność: 80-100 kg/ h 

Frakcje: 100-200 um

Wymiary: 700 x 430 x 1700 mm 

Zewnętrzny materiał SS 202

Wewnętrzny materiał SS 420 

Zbiornik z podgrzewaniem do pasty

Zakres temperatury: 0-99 C 

Moc: GG 200L

Moc: 1,1 kW 

Moc grzania: 4 kW 

Wymiary: 800 x 1250 mm

Waga: 180 kg 

Zasilanie: 380 V/ 50 Hz 

Hydrauliczna prasa do oleju 

Dane techniczne:

Moc: GG 280 

Zasilanie: 380 V 50 Hz 

Ciśnienie: 60 Mpa 

Średnica wlewu: 280 mm

Moc grzania: 1,1 kW

Moc silnika hydraulicznego: 2,2 kW

Wymiary: 1100 x 1000 x 1500 mm

Waga: 1320 kg 

Kruszarka

Model: GGB-250

Średnica wlewu: 300 x 210 mm

Wydajność: ok. 100 kg/h 

Moc: 2,2 kW 

Zasilanie: 380 V/ 50 Hz 

Wymiary: 1000 x 700 x 1300 mm 

SS 304 

Kruszarka na kakao 

Model: GG-B 

Wydajność: 80 kg/ h 

Prędkość: 3800 obrotów/ min 

Wymiary materiału do obróbki: 10 mm

Wymiar kruszenia: 60-120 mikronów

Moc: 5,5 kW 

Zasilanie: 230 V 50 Hz 

Wymiary: 600 x 700 x 1450 mm

Waga: 320 kg 

SS 304 

Specyficzne kody